ΠΡΟΦΙΛ

Η ΕΛΤΕΧΝΙΚΑ είναι κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται κυρίως στην κατασκευή – ανακαίνιση κτιρίων, διαμερισμάτων, καταστημάτων, γραφείων και εξοχικών κατοικιών καλύπτοντας όλο το φάσμα των εργασιών που απαιτούνται για το επιθυμητό αποτέλεσμα. ΤΗΛΕΦΩΝΟ / FAX : 210 6712015 E-MAIL:info@eltexnika.gr Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 203, ΑΘΗΝΑ 11525 ( πλησίον Μετρό στάση Κατεχάκη )

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Αυτό που πρέπει να προσέξετε κάνοντας ανακαίνιση της κουζίνας σας είναι το αποτέλεσμα να είναι και αισθητικό αλλά και ταυτόχρονα λειτουργικό. Λόγω της συχνής χρήσης από όλη την οικογένεια θα πρέπει να προσέξουμε η κατασκευή της να είναι υψηλής αντοχής έτσι ώστε να μην χρειαζόμαστε να κάνουμε ανακαινιση κουζινας κάθε λίγα χρόνια. 
Υπάρχουν διάφορα είδη - ποιότητες που μπορείτε να επιλέξετε. Το σημαντικό είναι, να σας κρατήσει πολλά χρόνια για να μην μπαίνετε ξανα και ξανά στην ταλαιπωρία αυτή. Αρχικό στάδιο αποτελεί ο σωστός  σχεδιασμός της κουζίνας από κάποιον εξειδικευμένο επαγγελματία για να μην σας προκύψει αρνητικό αποτέλεσμα.
Πλέον η τεχνολογία στις κουζίνες έχει προχωρήσει τόσο ώστε με λίγα χρήματα να έχετε και αισθητική και ποιότητα. Προσοχή στον πάγκο της κουζίνας να είναι άνθυγρος για να μην έχετε προβληματα με φουσκώματα, όπως επίσης να υπάρχει στεγανοποιητικό καναλάκι κάτω από τον πάγκο για να μην γεμίζουν τα κάτω ντουλάπια μας με νερό.